TAMPEREEN AKVAARIOSEURAN JÄSENYYS

Tampereen Akvaarioseuraan liittyminen kannattaa - jäsenyys tuo mukanaan monenlaisia etuja. Kun liityt Tampereen Akvaarioseura ry:n jäseneksi, sinulla on hyvä mahdollisuus tavata muita akvaarioharrastajia henkilökohtaisesti ja vaihtaa mielipiteitäsi heidän kanssaan, mikä ei muutoin välttämättä aina ole mahdollista. Lisäksi saat osallistua kaikkeen TAS:n järjestämään toimintaan.

 

Kuinka liityt seuran jäseneksi?

Halutessasi liittyä Tampereen Akvaarioseura ry:n jäseneksi, tule käymään jossakin seuran tapahtumassa, jolloin voit maksaa liittymis- ja jäsenmaksusi rahastonhoitajalle tai sihteerille ja saat uusimman jäsenlehden sekä jäsenkortin heti mukaasi. Liittyminen onnistuu helposti myös internetissä täyttämällä sähköisen jäsenrekisterilomakkeemme minkä jälkeen sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse ja saat ohjeet liittymis- ja jäsenmaksun maksamiseksi. Uusi jäsen saa jäsenkortin sekä uusimman Botia-lehden maksettuaan liittymis- ja jäsenmaksun.

Mikäli henkilö liittyy jäseneksi syystoimikaudella, on jäsenmaksu puolet normaalista liittymismaksun ollessa kuitenkin normaali. Samaan perheeseen (sama osoite) kuuluvat maksavat perheenjäsenen jäsenmaksun. Jos jäseninä on ainoastaan aikuisia, yksi maksaa aikuisjäsenen normaalimaksun ja muut aikuisperheenjäsenen jäsenmaksun. Jos perheessä on vähintään yksi aikuisjäsen, perheen mahdollinen nuorisojäsen/jäsenet on vapautettu jäsenmaksun maksamisesta. Jos perheessä on vähintään yksi aikuisjäsen ja lisäksi nuorisojäseniä niin perheen lapsista maksetaan ainoastaan liittymismaksu ja he saavat sen jälkeen olla seuran jäseninä ilmaiseksi siihen vuoteen saakka kunnes täyttävät 16-vuotta (minkä jälkeen heistä maksetaan aikuisperheenjäsenen jäsenmaksu). Edellisvuoden jäsenille lähetetään vuoden alussa viitenumerollinen tilisiirto jäsenmaksun maksamista varten.

 

Liittymis- ja jäsenmaksut

Uusien jäsenten seuraan liittymismaksu on 5,00 €. Liittymismaksua ei tarvitse maksaa uudelleen seuraavana vuonna. Liittymismaksu peritään kuitenkin uudelleen siinä tapauksessa, että jäsen jättää jonain vuonna vuosittaisen jäsenmaksunsa maksamatta ja haluaa liittyä akvaarioseuraan myöhemmin uudelleen.

Ainaisjäsenen jäsenmaksu on 250,00 €. Ainaisjäseneltä ei peritä vuosittaista jäsenmaksua.

Lapsi-/nuorisojäsenten ikäraja on 16 vuotta. Normaali jäsenmaksu peritään sinä vuonna, kun nuori täyttää 16 vuotta.

 

Vuosittaiset jäsenmaksut

Aikuisjäsen 18,00 €

Lapsi/nuorisojäsen (alle 16 vuotta) 13,00 €

Perheenjäsen - aikuinen 10,00 €

Perheenjäsen - lapsi/nuoriso 0,00 €
(samasta perheestä on vähintään yksi jäsen)

 

Jäsentietojen muuttaminen

Jos jäsentietoihisi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) on tullut muutoksia, niistä on hyvä ilmoittaa jäsenrekisterin ylläpitäjälle mahdollisimman pian. Tämä käy helpoiten sähköisen jäsenrekisterilomakkeemme kautta. Täytettyäsi uudet tiedot lomakkeeseen laita vielä rasti ruutuun "Vanha jäsen, tietojen muutos".

 

Tampereen Akvaarioseuran jäsenrekisteri

Tampereen Akvaarioseura ry:n jäsenrekisteristä on laadittu henkilötietolain 523/1999 mukaisesti rekisteriseloste, johon voi tutustua täällä (PDF 73 KB). Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta TAS:n ulkopuolisille tahoille.

 

© 2019 Tampereen akvaarioseura ry | Webdesign by Aapeli Kutila