TAMPEREEN AKVAARIOSEURAN JÄSENREKISTERILOMAKE

19.1.2020 HUOM!! Jäsenrekisterilomake on tällä hetkellä rikki! Mutta ei hätää. Liittyäksesi jäseneksi kirjoita alla olevassa lomakkeessa kysytyt tiedot sähköpostiviestiin ja lähetä viesti osoitteeseen tampereen.akvaarioseura(at)gmail.com

Mikäli olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, etkä ole saanut meiltä viestiä, liitythän uudestaan em. tavalla. 
 

Pahoittelemme tilannetta!

 

Täytä huolellisesti lomakkeen kaikki kohdat jotta saamme sinuun tarvittaessa helposti yhteyden. Tyypillinen vastausaika on lomakkeen lähettämisen jälkeen noin 2 viikkoa. Jäsenposti lähetetään antamaasi katuosoitteeseen, joten on hyvä, että osoitetiedot ovat oikein. Myös sähköpostiosoite tulee antaa, jotta yhteydenpito jäsenistöön nopeutuisi. TAS:lla on lisäksi oma postituslista, ja Facebook ryhmä joiden kautta tiedotamme jäseniä kiireellisissä asioissa (jäsenlehti ilmestyy vain kaksi kertaa vuodessa). Muistathan siis liittyä edes toiseen näistä heti lomakkeen lähetyksenä jälkeen!

Jäsenrekisterilomakkeella voit myös päivittää yhteystietojasi TAS:n jäsenrekisteriin jos olet esimerkiksi muuttanut tai sähköpostiosoitteesi on vaihtunut. Muistathan pitää kaikki yhteystietosi ajan tasalla!

Jos olet uusi jäsen, yhdistyksen sihteeri ottaa sinuun yhteyttä saatuaan jäsenrekisterilomakkeesi. Yhteydenotto tapahtuu sähköpostitse. Saat oman jäsennumeron, joka toimii viitenumerona kun maksat liittymis- ja jäsenmaksun Tampereen Akvaarioseuran tilille. Sinulle lähetetään jäsenkortti sekä uusin jäsenlehti sen jälkeen, kun maksusi näkyy seuran tilillä.

Jäsenrekisteristä on laadittu henkilötietolain mukainen rekisteriseloste (PDF 73 KB).

 

© 2020 Tampereen akvaarioseura ry | Webdesign by Aapeli Kutila