Akvaarioseuralla on valikoima myyntitarvikkeita, joiden myyntituloilla rahoitetaan seuran toimintaa. Tuotteita voi ostaa postimyyntinä, tai kerhotilalla järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Voit myös ottaa yhteyttä seuran myyntitarvikevastaavaan ja sopia noutoajan kerhotilalta. Huomaathan että toistaiseksi kerhotilalla maksuvälineenä käy vain käteinen.

Ilmoita postimyyntitilausta varten seuraavat tiedot osoitteeseen tampereen.akvaarioseura@gmail.com. Saat paluuviestinä maksuohjeet.

  • Nimesi
  • Osoitteesi, postinumerosi ja postitoimipaikkasi
  • Haluamasi tuotteet ja niiden määrä

Tuotteiden toimitusaika on noin 7 arkipäivää.

TAS on hankkinut ison yksittäiserän laadukkaita VIMI - merkkisiä akvaariokasvilannoitteita myyntitarvikkeisiinsa. HUOM! Kyseessä on tavaraerä ja uutta erää ei TAS:lle ole tulossa. Joitain tuotteita on melko rajallisesti ja osassa tuotteista pakkaukseen merkitty "parasta ennen päivä" on mennyt umpeen. Tästä huolimatta kaikki lannoitteet ovat edelleen täysin käyttökelpoisia.

VIMI – ALL in ONE
Vimi All In One on nestemäinen typpeä ja fosforia sisältävä kasvilannoite kalastoltaan vähäisiin ja kasvipainotteisiin altaisiin.

VIMI – ALL in RED
Vimi All In Red on nestemäinen typpeä ja fosforia sisältävä kasvilannoite kalastoltaan vähäisiin ja kasvipainotteisiin altaisiin. Korostaa punaisten kasvien väriä, sisältää enemmän mm rautaa, kuin All In One.

VIMI – MICRO
Vimi Micro on nestemäinen kasvilannoite, joka sisältää mikroravinteita. Ei sisällä typpeä tai fosforia. Sopii yleislannoitteeksi myös runsaasti kaloja sisältäviin altaisiin.

VIMI – ACCELERATOR 250ml
Vimi Accelerator "nestehiili" stimuloi tehokkaasti kasvien kasvua sekä ehkäisee ja hävittää punaleviä, kuten tupsu- ja partalevää.

VIMI – BOTTOM ACTION
Vimi Bottom Action kapselit sopivat lannoitteeksi nopeasti kasvaville kasveille. Kapselit työnnetään kasvin juurten alle pohjaan vähintään 10cm päähän toisistaan. Lannoittaa tehokkaasti jopa kuukauden.

VIMI – BOTTOM LONGLASTING
Vimi Bottom Long Lasting kapselit sopivat lannoitteeksi uusille kasveille sekä hitaasti kasvaville kasveille. Kapselit työnnetään kasvin juurten alle pohjaan vähintään 10cm päähän toisistaan. Lannoittaa tehokkaasti jopa 4kk.

 

© 2019 Tampereen akvaarioseura ry | Webdesign by Aapeli Kutila