SÄHKÖPOSTILISTA

Tampereen Akvaarioseuran postituslistalla tiedotetaan ajankohtaisista asioista kuten esimerkiksi muutoksista tapahtumakalenteriin tai epävirallisista tapahtumista kuten vaikkapa kerhohuoneen siivoustalkoista.

TAS:n sähköpostilistan käyttöohje

Käy liittymässä yhdistyksen sähköpostilistalle osoitteessa http://www.freelists.org/list/tas syöttämällä kenttään sähköpostiosoitteesi, valitsemalla Subscribe valikosta ja klikkaamalla sitten Go! Sähköpostiisi saapuu vahvistusviesti. Vahvista postituslistalle liittymisesi vastaamalla kyseiseen vahvistusviestiin muuttamatta viestin sisältöä. Sähköpostilista on tarkoitettu TAS:n tiedotuskanavaksi! 

Jos et halua enää olla postituslistalla tai jos osoitteesi on muuttunut, voit peruuttaa listalle kirjautumisen menemällä listan osoitteeseen, syöttämällä kenttään sähköpostiosoitteesi, valitsemalla Unsubscribe valikosta ja klikkaamalla sitten Go! Sähköpostiisi saapuu taas vahvistusviesti. Vahvista postituslistalta poistumisesi vastaamalla kyseiseen vahvistusviestiin muuttamatta viestin sisältöä.

Kun haluat vastata listalta tulleeseen viestiin:

  1. Älä käytä Reply/Vastaa toimintoa, tai jos käytät niin poista vastaanottajariviltä sähköpostilistan osoite tas@freelists.org. ja laita sen tilalle viestin lähettäjän osoite, jonka pitäisi löytyä viestin lopusta. Tämä on hyvin tärkeää, sillä muuten vastauksesi menee kaikille sähköpostilistalla oleville.
  2. Kun olet vaihtanut viestin vastaanottajaksi viestin alkuperäisen lähettäjän, voit kirjoittaa ja lähettää viestisi normaalisti.
© 2019 Tampereen akvaarioseura ry | Webdesign by Aapeli Kutila