Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri muuttuu aina puolen vuoden välein, kevät- ja syyskausiksi julkaistaan omat tapahtumakalenterit. TAS:n toiminta on tauolla kesäkaudella.

Tapahtumat järjestetään TAS:n kerhotilassa Kalevassa, Ilmarinkatu 39 B (kellarikerros), ellei tapahtumakalenterissa ole mainittu toisin.

 

Syksyn 2018 tapahtumat:

Lauantai 1.9 ja Sunnuntai 2.9
Lemmikki Tampere 18 –messut

Tampereen Akvaarioseuralla on osasto ja akvaarioesittely paikan päällä. Talkoolaisia tarvitaan sekä tapahtuman suunnitteluun, että toteutukseen! Messujen rakennus alkaa jo perjantaina 30.8. Mikäli olet kiinnostunut auttamaan, ilmoittaudu puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle. Kaikki talkoolaiset pääsevät messuille maksutta!

Lauantai 8.9. klo 9.30-17.00  
Syyshuutokauppa

Talkoolaisia tarvitaan sekä tapahtuman toteutukseen! Mikäli olet kiinnostunut auttamaan, ilmoittaudu puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle. Tapahtumassa sovelletaan yhdistyksen huutokauppasääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta http://tas.aqua-web.org/gs/data/uploads/liitteita/huutokauppasaannot_TAS.pdf. Myyntiin saa tuoda mitä tahansa akvaarioharrastukseen liittyviä tavaroita, kasveja tai eläimiä, pois lukien EU:n vieraslajistalla olevat lajit. Järjestäjä ottaa 10 % palkkion tuotteen myyntihinnasta, loput tilitetään myyjälle. Myytäväksi tavaraa saavat tuoda kaikkien akvaarioseurojen jäsenet. Ostamaan saa tulla kuka tahansa! Tapahtumaan ei ole pääsymaksua!

Sunnuntai 7.10. klo 12.00      
Riutta-akvaarion perustaminen

Aku Kutila pitää esitelmän merivesiakvaarion perustamisesta ja sen vaatimuksista. Tämä erityisesti merivesiharrastuksesta haaveileville ja aloittelijoille suunnattu esitelmä painottuu sellaisen akvaarion perustamiseen, jossa voidaan kasvattaa myös koralleja. Aku on marinoitunut suolavesiharrastuksessa vuodesta 2010 ja hän on pitänyt aiheesta lukuisia esitelmiä.

Sunnuntai 21.10. klo 12.00
Tee-se-itse suodattimen valmistaminen.

Erilaisten suodattimien tekemistä, pillisuodatin, mattosuodatin, karkkilaatikkosuodatin, pohjasuodatin, ylilaitasuodatin….

Torstai 8.11. klo 18.00
Syysvuosikokous                      

Valitaan toimihenkilöt sekä vahvistetaan talousarvio ja toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Käydään läpi myös muut sääntömääräiset asiat. Kahvia ja pullaa. Tervetuloa!

Lauantai 10.11. koko päivä   
Retki pääkaupunkiseudun akvaarioliikkeisiin

Sunnuntai 18.11. klo 11.00 -14.00
Akvaariokirpputori                  

Tavaroiden vastaanotto kello 11.00-12.00
Kirpputori kello 12.00-14.00.
Tapahtumassa sovelletaan yhdistyksen huutokauppasääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta http://tas.aqua-web.org/gs/data/uploads/liitteita/huutokauppasaannot_TAS.pdf. Myyntiin saa tuoda mitä tahansa akvaarioharrastukseen liittyviä tavaroita, kasveja tai eläimiä, pois lukien EU:n vieraslajistalla olevat lajit. Järjestäjä ottaa 10 % palkkion tuotteen myyntihinnasta, loput tilitetään myyjälle. Myytäväksi tavaraa saavat tuoda kaikkien akvaarioseurojen jäsenet. Ostamaan saa tulla kuka tahansa! Tapahtumaam ei ole pääsymaksua!

Lauantai 8.12.
Pikkujoulut    

Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Keskiviikko 12.12. klo 18.00
Vierailu Särkänniemen Akvaarioon               

Vierailemme Särkänniemen Akvaariossa ja pidämme arpajaiset seuran hyväksi. Arpajaisissa arvotaan akvaariotarvikkeita – varaa mukaasi hieman käteistä. Huom! Kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee olla seuran jäseniä.

 

Kevään 2018 tapahtumia olivat:

Sunnuntai 28.1. klo 12.00-16.00
Avoimien ovien tapahtuma
Tule tutustumaan TAS:in toimintaan, kerhotilan akvaarioon ja kirjastoon ja juttelemaan muiden akvaarioharrastajien kanssa. Seura tarjoaa pullakahvit. Tervetuloa!


Sunnuntai 11.2. klo 11.00-15.00
Akvaariokirpputori.
Tavaroiden vastaanotto klo 11.00-12.00. Kirpputorin myynti heti sen jälkeen klo 12.00-15.00. Kirpputori on kaikille avoin ja pääsymaksuton, mutta myytäväksi tavaraa saavat tuoda vaan akvaarioseurojen jäsenet. Tapahtumassa sovelletaan yhdistyksen huutokauppasääntöjä, jotka löytyvät yhdistyksen internet-sivulta.


Sunnuntai 25.2. klo 12.00 – 15.00
Räkmixin valmistus
Valmistetaan pakasteruokaa perinteikkään ohjeen mukaisesti


Sunnuntai 11.3 klo 12.00
Vierailu Veera Mobergin luona
Tutustutaan Veeran akvaarioihin ja terraarioprojektiin, sekä chinchillaan. Kahvia ja pullaa!


Perjantai 16.3 – 18.3
Kevätristeily Tukholmaan Ciklidistit ry:n kanssa


Lauantai 7.4 Koko päivä
Helsingin Akvaarioseuran keväthuutokauppa


Keskiviikko 11.4 klo 18.00
Kevätvuosikokous.
Kevätvuosikokous järjestetään seuran kerhotilalla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Seura tarjoaa kokouskahvit ja pullat. Tervetuloa!


Sunnuntai 15.4. klo 12.00
Oman akvaarion rakentaminen akryylista ja lasista
Miten akvaario kootaan? Minkälaista lasin pitää olla? Mitä tarvikkeita akvaarion kokoamiseen tarvitaan? Tapahtumassa käydään läpi akvaarion rakentamisen teoriaa ja lopuksi kokoamme akryyli- ja lasiakvaarion.


Sunnuntai 29.4. klo 12.00
Mikä on koralli?
Aku Kutila kertoo koralleista


Sunnuntai 20.5 klo 9.30
Vierailu Särkänniemen Akvaarioon ja Koiramäkeen.
Vierailemme Särkänniemen Akvaariossa ja pidämme arpajaiset seuran hyväksi. Arpajaisissa arvotaan akvaariotarvikkeita – varaa mukaasi hieman käteistä. Akvaariovierailun ja arpajaisten jälkeen kaikilla halukkailla on mahdollisuus ostaa lippu Koiramäkeen jäsenetuhintaan. Huom! Kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee olla seuran jäseniä.


Lauantai 26.5 klo 11.00
Akvaariokirpputori.
Tavaroiden vastaanotto klo 11.00-12.00. Kirpputorin myynti heti sen jälkeen klo 12.00-13.45. Kirpputori on kaikille avoin ja pääsymaksuton, mutta myytäväksi tavaraa saavat tuoda vaan akvaarioseurojen jäsenet. Tapahtumassa sovelletaan yhdistyksen huutokauppasääntöjä, jotka löytyvät yhdistyksen internet-sivulta.

HUOM. Kaikista tapahtumista tiedotetaan tarkemmin erikseen lähempänä tapahtumien ajankohtia TAS:n internet-sivuilla, Facebook-ryhmässä sekä -sivulla ja sähköpostilistalla.

© 2018 Tampereen akvaarioseura ry | Webdesign by Aapeli Kutila